Soortbeschrijvingen > Agaporniden en forpussen

Blauwvleugel dwergpapegaai (Forpus x. xanthopterygius)

(1/1)

Neophema Plaza:
Blauwvleugel dwergpapegaai (Forpus x. xanthopterygius)

Leefgebied en Biotoop

Ondersoorten: X. Flavissimus, X. Spengeli, X. Flavescens, X. Crassirostris, X. Olallae

Verspreidingsgebied (van alle soorten):
De westelijke begrenzing van het verspreidingsgebied loopt van noordwest Colombia rechts van het Andes gebergte door centraal en Oost Peru, door het oosten van Bolivia en het noorden van Paraguay, het noordoosten van Argentini

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie