Auteur Topic: eerste jongen uuit gevlogen  (gelezen 2379 keer)

waldy

  • Gast
eerste jongen uuit gevlogen
« Gepost op: mei 15, 2006, 11:10:01 am »
 :hart: zo de eerste twee jonge roodruggen zijn uit gevlogen  mannen (wildkleur split opaline)& een (blauw split,cinemon,opaline) en een popje zal deze dagen ook uit vliegen dat is een (cinemon,opaline popje . :hart:

en de twee andere nesten zijn helaas :cry: vroeg tijdig verlaten .

het span valkparkieten heeft drie mooie grijs geparelde jongen nog in het blok zitten die moeten nog even wachten voor ze uit kunnen gaan vliegen .

het blauwe span engelsegras parkieten hebben 5 jongen in het blok zitten twee hebben cinimon kleur bij zich en de anderen blauw , en grijs

dan nog 2 spannen engelse geel hebben 4 mooie gele jongen  nog erg klein

de anderde blauwen  :CENS hebben vier blauwe jongen en eentje er bij  :CENS helaas is moeder vreemd gegaan met het gele mannetje ze ziten samen in een grotere vlucht samen met de rijstvogels.

1 span rijst vogels hebben 9 jongen in het blok zitten en het andere had  :cry: 4 jongen maar hellaas ze waren vergeten dat na het uit komen van de eitjes wel gevoert moest worden  >:D

zo tot zo ver hier van de uit slag van onze vogels  oja ik heb de eerste jonge engelse parkietjes al weer verkocht die zitten alweer bij hun nieuwe baasjes  :hart: die zijn afgelopen week weg gegaan . :thumsup:

marian53

  • Gast
Re: eerste jongen uuit gevlogen
« Reactie #1 Gepost op: mei 15, 2006, 13:56:17 pm »
proficiat  hastikke leuk om naar te kijken als ze voor de eerste keer uitvliegen  :hart: