Ara Forum > Kweken

Blauwgele Ara... Kwekers?

(1/5) > >>

Dorian:
Ik weet niet eens hoe ik beginnen moet...

Afgelopen weekend zijn Menno en ik weer eens bij Dieca langsgeweest en ook bij 4 Animals. Bij de laatste om de Ara Maracana in het echt te zien, bij Dieca voor de leuk.

Al sinds we Pinkey hebben willen we allebei dolgraag een Blauwgele Ara, maar we vonden dat we geen ruimte hadden. Maar na de verbouwing hebben we een muur over en daar past zo'n mega Ara kooi dus wel.

Nu heb ik eerder laten weten dat we een tweede gaai willen, maar dat we niet wisten welke. En eigenlijk wisten we dat stiekem wel, maar spraken we het allebei niet uit, omdat we het toch wel iets te gek vonden om een hele wand van ons huis op te offeren (eigenlijk zouden er boekenplanken komen, het is ook heel mooi geverfd).

Toen hebben we besloten dat we sowieso gaan verhuizen binnen nu en anderhalf jaar naar een huis met meer kamers en een tuin.
Dat houdt in dat we dan wel ruimte is.

Dusssssssss... Bij Dieca heb ik een blauwgele Ara weer op mijn hand gehad en ermee gespeeld. En de verliefdheid is nu onomkeerbaar.
Geen tweede kaketoe (waar we al onze megadoordachte redenen voor hadden), geen Maracana, geen grijsje....

Een Blauwgele Ara wordt het. Nu hebben we bij Thiely en Ed al gevraagd en we staan op de lijst. Maar we weten niet zeker of er ook een nestje komt.

Bij deze de vraag: wie kent er andere kwekers van Blauwgele Ara's?

Bekend is al dat Dieca ze heeft, maar we willen liever niet dat het kuiken daar in de winkel groot wordt. En ook Lorre en Co verkoopt ze.
Maar als er kwekers zijn die ze rechtstreekt aan ons zouden kunnen verkopen heeft dat meer dan onze voorkeur...

Hulp???

Cosch:
Goeie keuze!  :thumsup:  :thumsup:
Lijkt me een geweldige gaai! De Blauw gele Ara.   :hart:  :hart:

Kun je niks vinden met de zoekfunctie? Volgens mij zijn er een paar kwekers op het forum!  ???

Dorian:
Ja ik heb Marty gevonden, maar ik weet niet wie dat is eigenlijk.  ???

Cosch:
En dilletantjes vader misschien? Mishcien heb ik het mis hoor, maar had Old John ook geen koppel blauw gele ara's? 

Happybird heeft ze ook he!

Dorian:
Ja ik weet het, maar dat is allemaal zo groots Corina. Ik weet niet waarom, maar ik voel me zo prettig bij de manier van Thiely en Ed en het kleinschalige dat we dat zoeken, maar als dat niet lukt, dan moet het anders.... Vooral omdat we Pinkey niet nog langer dan nodig alleen willen laten zitten.  :-[

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie