Dwergpapegaaien Forum > Al het overige!

Donder en Flo, Krieltje en Specs... Wie heeft een man voor Feathers??

(1/43) > >>

Joortje:
Even voorstellen. Dit zijn Stoffer (oranje) en Blik (de rode). Erwin, Juke en ik hebben ze afgelopen zaterdag opgehaald bij mensen die ze niet meer konden verzorgen (allergie van hun zoontje). Geen idee van leeftijd/geslacht, maar gelukkig gaan ze goed samen, zo te zien. Helaas zijn ze een beetje angstig, maar ik wil toch proberen ze wat tammer te maken, in ieder geval niet zo bangig.Daar wil ik mjin best voor gaan doen, want dan kunnen ze ook lekker op hun speelplaatsjeBlik is een echt bijtertje en is geringd. Ik heb hem vanochtend gekortwiekt en begin morgen met een voorzichtige training; een paar minuutjes "opstappen".
Stoffer bijt niet zo, gelukkig, ze was al gewiekt maar is niet geringd. Het zal bij haar/hem hopelijk ietsje makkelijker gaan.

Juke vindt ze ook hartstikke interessant en lag met zn kop op de tafel te kijken naar het wieken van Blik. Kon ik jammer genoeg geen foto van maken -maar 2 handjes, hè.

smie:
ze zijn niet ouder dan 6 maanden en moeten nog op kleur komen zo te zien dus met een beetje geduld ook nog tam te maken  :thumsup: veel plezier ermee.

lady:
leuk Joortje

veel succes en plezier van stoffer en blik  ;)

Loes:
Wat een mooitjes!!  :hart:

http://www.parkieten-land.nl/smf/index.php?topic=11455.0

vivke:
heeejj ,dan had ik toch gelijk met het zeggen dat ze nog niet op kleur zijn ,dan wist ik meer dan ik dacht  :dance:

het zijn mooitjes joor  :thumsup:

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie